piektdiena, 2009. gada 13. marts

VESELĪGA enerģija ikvienam

Tuvojošais pavasaris līdzi nes arī sportisko aktivitāšu pieaugumu - vieniem profesionālā, citiem hobija līmenī. Bet vienā ziņā visi esam līdzīgi: gribam gan labi justies sportojot un labus rezultātus sasniegt, gan - labi justies un ātri atjaunoties pēc slodzēm.

Var jau grauzt zaķu kāpostus lielā daudzumā vai mēģināt sev iestāstīt, ka pietiks ar skaidru ūdentiņu, bet - ne viens, ne otrs līdzeklis nav no efektīvākajiem. "Ekstrēmisti" ir pamēģinājuši arī "parastos" enerģijas dzērienus un savus secinājumus izdarījuši. Profesionāļi šo to no "profesionālajiem" dzērieniem ir pamēģinājuši, tāpēc zina to plusus un mīnusus.

Bet arī mums ir ko piedāvāt! Kompānija TNI piedāvā pasaulē pirmo VESELĪGO un VĒRTĪGO aktīvajiem paredzēto dzērienu sēriju HIRO! Labs garastāvoklis un smaids ir svarīgs, tāpēc vispirms varat noskatīties mazu reklāmas videogabaliņu angļu valodā (bet visu sapratīsiet un smaidīsiet arī no "bildēm" vien). Pēc tam varēsiet palasīt vairāk par HIRO sērijas plusiem.


Kam un kāpēc izvēlēties HIRO? Ja mēs parastos veikalā nopērkamos enerģijas dzērienus nosauktu par "pirmo paaudzi", vairāk specializētos par "otro", vairumu profesionālo - par "trešo", tad HIRO ir patlaban pasaulē vienīgais "ceturtās" paaudzes pārstāvis. Dzēriens, kurš patiešām ir VESELĪGS. Ko tas nozīmē un kā izpaužas?

Pirmām kārtām - cukurs un kristalizētais kofeīns nav pievienots. Otrkārt - sastāvdaļas piemeklētas zinātniski un veselībai nekaitējot: nav ne "tieciena" asinsrites sistēmai un pārlieka strauja īslaicīga enerģijas uzplūda, ne "paģiru" pēc lietošanas. Viena kārba oranžā HIRO nodrošina vienmērīgu enerģiju un lielisku pašsajūtu, paaugstina darbaspējas un izturību uz 4-6 stundām. Ļoti ieteicams arī garīga darba veicējiem, jo ir "skaidra galva", līdz ar to lielisks arī tādu sporta veidu kā šahs, bridžs un tiem līdzīgo piekopējiem.

HIRO "slepenais ierocis" un īpašā veselīguma avots ir pievienotie 25 ml NONI biezeņa. Šī augļa vērīgās īpašības būtiski uzlabo organisma spēju uzņemt un efektīvi izlietot dzēriena sastāvā esošo, kā arī palīdz organisma imunitātes stiprināšanā un citos vērtīgos "darbos" veselības saglabāšanā un nostiprināšanā.

HIRO droši var lietot visprofesionālākie no profesionālākajiem - ir starptautisko antidopinga laboratoriju atzinumi, ka aizliegtās vielas nav pievienotas (šāds atzinums ir arī par kompānijas pamatproduktu - TNI NONI SULU).

Ne mazums cilvēku sportošanu izvēlas ne rezultātiem, bet veselības nostiprināšanai un uzturēšanai, kā arī svara regulēšanai. Un arī šiem HIRO ir ļoti vēlams. Gan tāpēc, ka 250 ml kārbā ir tikai 7,3 kalorijas, bet pats galvenais, ko esam novērojuši arī paši: HIRO satur vielas, kas vajadzīgas gan slodzes laikā, gan pēc tās un līdz ar to nav milzīgās ēstgribas uzreiz pēc slodzes. Uztura speciālisti iesaka neēst vismaz 2 stundas pēc slodzēm un ar HIRO jūs pat nemanīsiet, ka tās stundas jau pagājušas - tik laba ir pašsajūta.

Tā kā HIRO ir ASV radīts produkts, tad maksimāli tiek domāts arī par lietošanas ērtību: gan pareizais tilpums - 250 ml - tieši tik, cik vienā paņēmienā var izdzert, nepārslogojot organismu ar pēkšņu lielu šķidruma devu, gan tas uzreiz ir gatavs lietošanai un labi garšo, viegli gāzēts.

Patlaban Eiropā pieejams divu krāsu HIRO: oranžais - ENERĢIJAI, zaļais - IMŪNISISTĒMAS STIPRINĀŠANAI un uzticamais palīgs atjaunojoties PĒC SLODZĒM. Lietošanas ierobežojums? Pētījumu rezultāti rāda, ka zaļā lietošanai ierobežojuma nav vispār, oranžo nevajadzētu lietot vairāk par 4 kārbām 24 stundu laikā vairākas dienas pēc kārtas. Iemesls? Sastāvā esošā guarana izmanto organismā uzkrāto enerģiju, bet tā ir arī jāatjauno. Tātad - var lietot kaut vai katru dienu, bet pa 1 kārbai, vai arī vairākas - bet ne katru dienu.

Cik maksā un kur dabūt? Sāksim ar cenu - zema tā nav, bet priecīgā vēsts ir, ka kompānija kopš šī gada 1.marta ir pazeminājusi cenu par veselu latu! Ja pērnruden jums varējām HIRO piedāvāt par 3,5 latiem, tad šogad cena ir 2,5 lati par vienu kārbu. Ar tiem, kuriem nepieciešams lielāks apjoms, par cenu varam runāt atsevišķi. Nopirkt veikalā HIRO nevar un nevarēs - līdzīgi kā vēl dažus izcilus produktus. Jautājiet tādiem kā mēs - kompānijas TNI konsultantiem. Mūsu - Andra un Ievas kontakti ir tepat lapas kreisajā pusē - sadaļā "Par mums". Ir vēl viena iespēja - mūs pašus vai mūsu tematisko auto kādā pasākumā redzot - nāciet droši klāt un jautājiet, ar prieku atbildēsim.

Nav komentāru: