pirmdiena, 2009. gada 23. marts

Brašojamies

Pavasaris ir tas laiks, kad tiešā vai pārnestā nozīmē mostamies mēs visi: gribas iet, skriet un darīt. Arī - sevi citiem parādīt un ko redzamu paveikt. Šis "vīruss" skāris arī mūs un esam uzsākuši vēl aktīvāku darbību, aktīvo un sportisko iepazīstināšanai ar kompānijas TNI produktiem.

Pirmie divi publiskie soļi - ar balvām atbalstīsim gan "motorpuišus", kuri piedalīsies Latvijas čempionātā autosportā Vasaras Sprints un ar gandarījuma balvām iepriecināsim "meža skrējējus" orientieristus sacensību Magnēts ietvaros notiekošajā NONI balvu izcīņā.

Par NONI balvām orientieristiem īpaši jauks stāstiņš - gandarījuma balvas saņems "gadu grupu" otrās vietas ieguvēji, jo - kas gan ir nejaukāks par otro vietu! Nākamreiz jāsaņemas un jābūt pirmajam.

Un mūsu gandarījuma balvas tur varēs ko līdzēt vārda tiešā nozīmē, jo pirmās kārtas balvās būs HIRO sērijas dzērieni, kas dod papildu enerģiju un palīdz atjaunoties pēc slodzēm.

Bet varbūt bija jāsāk ar jautājumu: vai jūs, šī emuāra lasītāji, visi droši zināt, kas ir Magnēts un Vasaras kauss? Ja nē, ieskatieties attiecīgajās lapās (saites uz tām ir piesaistītas abiem izceltajiem nosaukumiem) - varbūt arī jums ir vērts kādā no šīm aktivitātēm iesaistīties.

Mēs paši šopavasar un turpmāk plānojam būt vismaz dubultaktīvi: gan paši sportot, gan arī citiem dažādās aktivitātēs ar balvām vai vēl kā sadarbojoties palīdzēt. Lai tas uzskatāmāk izdotos, esam arī savu auto tam pieskaņojuši. Kā patīk? Kur vien mūs redzat, varat droši nākt klāt un jautāt - būsim priecīgi atbildēt.

Mums ir arī daži priekšlikumjautājumi: Varbūt arī jums ir idejas vai redzat sadarbības iespejas? Gribat redzēt mūs arī pie sevis? Aiciniet un būsim klāt. Gan par produktiem pastāstīsim, gan sadarbības iespējas atradīsim. Vajag tikai gribēt! Lai veselīga enerģija ir tas, kas mūs vieno!

Nav komentāru: