ceturtdiena, 2009. gada 26. marts

Informatīvais seminārs

Nu jau kāds laiciņš pagājis, kopš pēdējā mūsu organizētā bezmaksas informatīvā semināra, tālab esam gatavi atkal tikties ar visiem interesentiem, lai pastāstītu to, ko paši zinām par Tahitian NONI sulu un citiem produktiem. Jo - veselība taču ir pirmajā vietā. Arī "ekonomikas sūrdienu" laikā!

Stāstīsim gan savu pieredzi, gan par pētījumiem un patentiem (kompānijai TNI patiesi ir ar ko lepoties!), gan paskatīsimies skaistas bildes un arī kādu videogabaliņu. Būs gan interesanti, gan noderīgi. Protams, atbildēsim arī uz jautājumiem.

Nāciet droši un ņemiet vēl kādu interesentu līdzi. Pasākums būs neformāls, nepiespiests un nevienam NEKĀDAS saistības no tā neradīsies. Nevienu nespiedīsim kaut ko pirkt vai reģistrēties, vai... Mēs atzīstam nesteidzīgu sarunu un respektējam jūsu vēlmi pašiem patstāvīgi un bez steigas pieņemt lēmumu. Labi atceramies, ka arī paši veselu gadu bijām vienkārši sulas lietotāji. Nemocīsim jūs ar "urrā saukļiem" un ātras vieglas naudas vai tamlīdzīgiem solījumiem, jo - tas nav taisnība.

Mums ir ne mazums jaunas informācijas, kas var noderēt gan privātpersonām, gan sadarbībā ieinteresētām organizācijām (piemēram, sporta klubiem un komandām, skaistumkopšanas saloniem u.tml.).

Tikšanās notiks pirmdien 30.martā no 19.00 līdz aptuveni 21.00 Biznesa augstskolas Turība (Graudu iela 68, Rīga) 120.telpā (centrālais/vidējais korpuss, būs norādes). Pie mums ļoti ērti var atbraukt ar vilcienu Rīga-Jelgava (18,44 no Rīgas, jābrauc līdz stacijai Turība), var izmantot arī 8.trolejbusu vai savu auto (tikai rēķinieties - jaukās Turības stāvvietas ir par maksu - 40 snt. par stundu).

Nav komentāru: