otrdiena, 2009. gada 3. marts

Dzīvās bildes tiem, kuri no angļu valodas nebaidās

Laikā, kad Latvijā nu jau sasodīti bieži lietoto vārdiņu "krīze" iesaka aizstāt ar ko latviskāku, manuprāt, labākie varētu būt kāds no šiem: nevare, grūtme, sūrdienas... Drusciņ komplicētāks: ekonomiskais žāviens. Bet visi labi, vai ne? Portāls WorkingDay ir pat izsludinājis tādu kā konkursiņu labākajiem jaunvārdiem. Taču ne par to ir stāsts.

Kompānija TNI ir labi pastrādājusi, sagatavojot jaukus videogabaliņus un es nevarēju noturēties, neielikusi šeit dažus no tiem. Cik jums ir laika? Vai pusstunda atradīsies? Jeb sadalīsiet skatīšanos vairākās daļās?


Sāksim ar jauko stāstu "Origins and destiny" - par to, no kurienes nāk superauglis NONI. Starp citu, tas esot minēts gan Bībelē (kā auglis, kas dod 12 ražas gadā, cita tāda pasaulē nav - NONI tāds ir vienīgais), gan vēdiskajos rakstos (ar nosaukumu "ach") - kā veselības avots. Tātad - jau tūkstošiem gadu ir cilvēki, kuri par tā īpašībām zina. Vai nav laiks arī jums uzzināt vairāk?


Laikā no 2009.gada 24. līdz 26.janvārim Lasvegasā notika gadskārtējā TNI konference. Piedāvāju jums nelielu ieskatu tajā, līdz ar stāstu "Natural Goodness" - mazliet citādā aspektā par NONI augli. Filmiņas garums - gandrīz 10 minūtes, bet īpaši izbaudīt iesaku pirmās 30 sekundes - ar tajās redzamo ieskatu taitiešu fantastiskajās "gurnu dejās". Uzturoties Havaju salās pērnvasar, mēs redzējām vēl vairāk... :)

Bet tagad - papildu info ekonomisko sūrdienu māktajiem. Varbūt NONI var būt jūsu ceļa rādītājs ārā no problēmām? Šī aptuveni 7 minūtes garā filmiņa "Transform Your Life" var būt noderīga pirmajām pārdomām.

Varbūt jūs tiešām vēlaties uzlabot vai pārveidot savu dzīvi? Mēs ar Andri to jau darām un esam ļoti apmierināti. Jautājiet, un mēs pastāstīsim, kā jūs to varat izdarīt ar savējo. Vajag tikai gribēt. Jūsu veselība (gan fiziskā, gan naudas maka) ir jūsu pašu rokās! Bet arī mēs ar savu pieredzi un padomu varam nākt talkā.

Nu jau pietiks šai reizei, bet gan jau sekos arī citi vērtīgi videogabaliņi, jo - tagad esam iemācījušies tos ievietot emuārā. :)

1 komentārs:

Edmunds teica...

Noni auglis nav tiešā veidā minēts Bībelē, arī svētnīca no kuras iztek upe, neatrodās Tahiti salā.

"Pie upes, tās abos krastos, augs visādi ēdamu augļu koki; to lapas nevītīs un to augļi nemitēsies, ik mēnešus tie atnesīs svaigus augļus, jo ūdens, pie kura tie aug, iztek no svētnīcas, tādēļ to augļi noderēs barībai un to lapas dziedināšanai." Ecehiēla 47-12