svētdiena, 2009. gada 12. jūlijs

Zinātkārajiem

Kā jau tas bieži ir ar jaunajām lietām, vispirms vajadzīga ticība - ir jānotic, ka ne viss vērtīgais mums jau ir zināms un pazīstams, ka var būt vai parādīties vēl kas cits. Vai - ka problēmas var risināt arī citādi. Kad nu noticēts (vismaz gandrīz) ir, tad var pētīt tālāk - kas un kā tad tajā "jaunumā" īsti ir.

Arī mēs vēlamies jums piedāvāt iespēju ko vairāk uzzināt par NONI, pie viena ieskatoties arī cilvēka organismā un tā vajadzībās kā arī dziļāk iepazīstot pamatoti par pasaules tirgus līderi kļuvušo kompānijas Tahitian Noni International ražoto NONI sulas dzērienu. Jā, jā! TNI piedāvā produktu, kurā NONI sastāvs ir 89% procenti un tālāk pievienotajā videomateriālā ir arī skaidrojums kāpēc tā.

Un tātad - izmantotjot lielisko "embed" iespēju, ikviens var tepat zemāk var noskatīties 3 lieliskus videogabaliņus angļu valodā, kas tikuši demonstrēti Discovery Channel sadaļā Today`s Health un veltīti "NONI lietām.

Pirmais ir 10 minūtes garš stāstījums par cilvēka organisma darbības pamatprincipiem (nav sarežģīti) un mazlietiņ jau arī par NONI.

Otrajā (arī gandrīz 10 minūtes) ir vairāk konkrētas informācijas par dažādām lietām, sākot no zinātnes, beidzot ar mazu ieskatu kompānijas TNI nodrošinātajā NONI sulas dzēriena ražošanas procesā, jo - nemainīga kvalitāte ir svarīga.

Trešais (nepilnas 6 minūtes) ir labs koncentrēts pārskats.

Trešais videogabaliņš sākas ar profesora Heinikes stāstījumu. Ieskatieties: viņam ir 96 gadi! Šobrīd profesors strādā pilnas slodzes zinātnisko darbu, lido pa visu pasauli, piedalīdamies pasākumos... Vai jūs arī tā gribat? Profesora "noslēpums" ir vienkāršs - jau vairāk kā 50 gadus ikdienā nelielās devās viņš lieto kseronīnu saturošus dabiskos produktus. Un, kā to stāsta arī video, vislielākais kseronīna saturs ir tieši NONI auglī. Jāatceras arī, ka kompānija TNI ražošanas procesā tieši pret "kseronīna lietām" izturas īpaši uzmanīgi, lai to saglabātu.

Tikai drusciņ mēs pārspīlēsim, ja teiksim, ka NONI sula ir "mūžīgās jaunības eliksīrs", jo zinātnieki saka - NONI nodrošina šūnu atjaunošanos un pareizu darbību. Miljoni cilvēku pasaulē to novērtē (mēs - Ieva un Andris arī). Kā ar jums? 30-50 ml TNI NONI sulas dzēriena dienā ir pietiekami, lai uzturētu veselību. Tas nav ne pārmērīgi grūti, ne dārgi. Tikai jāgrib pašam par sevi un savējiem parūpēties. Kurš gan cits to darīs? Šī veselības ministre vai kāds viņas pēcnācējs? Nez vai.

Nav komentāru: