ceturtdiena, 2009. gada 2. jūlijs

Arī zirgi dabūs NONI!

Nu jau pagājuši vairāk kā 2 gadi, kopš mūsu ģimene ir pārliecināti NONI sulas un citu kompānijas TNI produktu lietotāji. Mazliet vairāk kā gadu arī citiem cilvēkiem Latvijā esam stāstījuši par šiem produktiem un ar prieku sakām - dzirdētgribošu ausu netrūkst. Taču ar cilvēkiem vien priekš mums ir par maz, tālab patlaban gribam Latvijas zirgu audzētājus, kopējus, trenerus un žokejus iepazīstināt ar lielisko kompānijas TNI tieši zirgiem domāto produktu grupu Equine Essentials. Un - vai gan var būt vēl labāka iepazīstināšanas forma, kā sacensību atbalstīšana?

Tā kā Kalves līnijas NONI produktu lietotāju pulciņam jau pirms kāda laika piebiedrojās viena no Latvijas perspektīvajām sportistēm Linda, izlēmām atbalstīt sacensības Mārupes kauss 2009, kas 28.jūnijā notika Tīrainē.
Lieliska diena, daudz skaistu zirgu un sacensības gars. Sacensības notika piecos dažādas sarežģītības maršrutos, bet vidējais - 3.maršruts - bija "mūsējais" - tā pirmo piecu vietu ieguvēji saņēma Kalves līnijas sarūpētās balvas kompānijas TNI produktu izskatā. Visvērtīgākā, protams, tika pirmās vietas ieguvējiem: Kristīnei Eglei un zirgam Glāsts - 2,8 speciāla NONI saturoša "zirgu dzēriena". Pārējo četru vietu ieguvēji jātnieki tika pie enerģijas devas nākamajām sacensībām Hiro dzēriena izskatā. Cīņa bija sīva, jo šajā maršrutā startēja dalībnieku rekordskaits - 70!

Linda šajās sacensībās startēja ar četriem zirgiem trijos maršrutos (Kas par slodzi! Tur bez Hiro nekādi neiztikt!), bet, kā pati izteicās, "šī nebija viņas diena". Šoreiz agstākā - "tikai" 6.vieta 38 dalībnieku konkurencē tika iegūta 4.maršrutā (120 cm augsti šķēršļi) startējot ar savu zirgu Lemonu. Bet izskatās gan viņi abi lieliski, vai ne? Ja klikšķinot atvērsiet palielinātu attēlu, tad uz zirga segas ieraudzīsiet kompānijas TNI logo. Diez kā tas tur ticis? :) Laikam jau patīk viņiem mūsu produkti. Bet, ja nopietni - tad nu jau droši varu sacīt, ka 3.maršrutā uzvarējušais zirgs nav un nebūs vienīgais Equine Essentials produktu lietotājs Latvijā - vēl daži "zirgu dzērieni" jau ir nopirkti un vēl kādi pasūtīti. Protams, patīkami. Ja kādam no šī emuāra lasītājiem arī rodas interese uzzināt vairāk - jautājiet droši, mūsu kontakti ir lapas labajā augšējā pusē ir mūsu kontakti - jautājiet droši.
Bet pašu galveno prieku visi, kam patīk zirgi un ir mazliet laika, var izbaudīt te - klikšķinot saiti, atvērsies krietna fotogalerija - 53 no Andra noķerajiem skaistajiem un arī dažiem drusku smieklīgajiem sacensību momentiem. Izvēlieties vai nu "slideshow" bilžu galerijas lapas augšējā kreisajā pusē, vai klikšķinot atveriet bildes - kā ērtāk. Mums bija ko redzēt visas dienas garumā un nu kaut kas tiks jums arī! Tik daudz skaistu zirgu un lepnu jātnieku vienkopus mēs nebijām redzējuši. Bet gan jau šī nebija pēdējā reize (mums).

Nav komentāru: