ceturtdiena, 2009. gada 16. jūlijs

Mūsējie - uz pjedestāliem

Var jau visu ko stāstīt un dažādi slavēt savu produktu, bet vispatīkamāk ir, ja fakti un konkrētu lietotāju pieredze demonstrē to efektivitāti. Arī mēs ne vien virzām NONI produktus Latvijas tirgū, bet apkopojam arī lietotāju pieredzi un esam gatavi arī ar jums dalīties priekā par mūsējo panākumiem.

Jūlija pirmajā pusē mūs priecēja varens panākumu birums, kuros arī NONI sula un veselīgo HIRO dzērienu sērijas nopelns nenoliedzami ir. Lūk, mūsu prieks un lepnums - trīs "mūsējie" uz dažādu sporta veidu sacensību pjedestāliem:
- jūlija sākumā Mordangā notika ikgadējās 3-dienu orientēšanās sacensības Kāpa, kurās 1.vietu kopvērtējumā (3 distances 3 dienās!) īso distanču klasē 35-gadīgajiem vīriešiem izcīnīja Jānis Lazdāns! Apsveicam un piebilstam, ka Jānis novērtē abu veidu veselīgos HIRO dzērienus - gan oranžo (vairāk spēka un izturības), gan zaļo (palīdz atjaunoties pēc slodzēm un tas ir īpaši būtiski vairākdienu sacensībās);

- trešdien 8.jūlijā orientēšanās sacensību Magnēts ietvaros džungļainajos Olaines mežos notika kārtējā NONI gandarījuma balvu izcīņa. Kā tas notiek? Magnētā apbalvo katras kārtas pirmās vietas ieguvējus, tālab ir saprotams, ka nejaukākas vietas par otro nav. Tad nu mēs tajās kārtās, kuru nosaukumi kopā veido vārdu NONI, pasniedzam gandarījuma balvas HIRO Power dzēriena izskatā otro vietu ieguvējiem pieaugušo grupās - lai nākamreiz viņi ir pirmie! Pie balvām tika 21 dalībnieks - Magnētā ir daudz grupu - katram pēc spējām. Vēl atlikušas 2 NONI gandarījuma balvu kārtas Magnētā - abas augustā. Ja ir interese - sekojiet informācijai Magnēta mājas lapā un - tiekamies mežā!
- 11. un 12.jūnijā Igaunijā notika Pasaules kausa izcīņas posms jātniekiem un tajā lieliski startēja Linda Ansule ar zirgu Lemons. Grupā jātniekiem līdz 21 gada vecumam viņi uzvarēja 2 maršrutos no trijiem, vienā bija otrajā vietā! Kopumā - uzvara. Apsveicam un piebilstam, ka viņiem šīs bija pirmās starptautiskās sacensības. Un šāds rezultāts! Bildītē redzat laimīgos uzvarētājus. Ir tā, ka Linda ir NONI produktu lietotāja (gan sulas, gan oranžā HIRO), bet Lemons toties sacensībās lepni nes HIRO vārdu gan uz pieres/austiņām (ieskatieties attēlā!), gan uz seglu segas.

Kāpēc Lindai vajag NONI produktus? Brītiņš, kad dalībnieki atrodas maršrutā nav garš, bet kopumā sacensību dienas ir garas un saspringtas, jo gan savs starta brīdis jāgaida, gan pašam miers un spēja koncentrēties jāsaglabā, gan arī ar zirgu pozitīvs un mierpilns kontakts jāuztur un tas nav viegli. Atmosfēra ir samērā nervoza un tur nu NONI produkti ar savu antistresa darbību ir īsti vietā.

Tiem, kuriem patīk un interesē "zirgu lietas", varam ieteikt ieskatīties arī Lindas pašas veidotajā wiki, sekojiet saitei un tiksiet gan pie skaistām bildēm, gan Lindas info par to, kā viņiem ar Lemonu veicas.

- sestdien 11.jūlijā Kandavā notika Latvijas čempionāta autosportā Vasaras Sprints 3.posms. Jau tradicionāli mēs šajās sacensībās informējam dalībniekus par NONI produktiem un esam arī starp atbalstītājiem, bet šoreiz īpašs prieks mums bija kopā ar Oļegu Gulua, kurš ar auto Nissan 350Z izcīnīja trešo vietu visjaudīgākajā - 2500+ klasē.

Atzīsimies - Oļegs brauca pēc negulētas nakts, bet viņu formā turēja HIRO Power! Šis gadījums ir visuzskatāmākais rādītājs, tam ka HIRO dod fizisko enerģiju 4 stundām un skaidru galvu un u koncentrēšanās spējas 6 stundām! Attēlā Oļegs ir labajā pusē. Visiem trim rokā ir arī mūsu dāvātās balvas - NONI produkti, kas noderēs nākamajās sacensībās vai gatavojoties tām.

Iespaidīgi, vai ne? Taču mums pašiem šķiet, ka tik koncentrēta informācija var būt arī par īsu, tālab sekojot saitei, varat nokļūt mūsu NONI SPORTA emuārā, kur ir vairāk informācijas par šiem pasākumiem un arī atraktīvi videogabaliņi: gan lieliski samontēts ieskats Vasaras Sprinta sacensībās un neliela galerija, gan 3 videoreportāžas no Pasaules kausa posma ar Lindu un Lemonu galvenajās lomās - ir gan ieskats vienā no maršrutiem, gan intervijas latviešu un angļu valodā.

Nav komentāru: