piektdiena, 2009. gada 18. septembris

Sadarbojamies ar FIGŪRAS DRAUGIEM!

Tas, ka mēs paši esam aktīva un veselīga dzīvesveida piekritēji laikam nemaz arī nevarēja nenovest mūs pie sadarbības ar veselīga dzīvesveida klubu Figūras Draugi - lielāko un vislabāk organizēto par veselīgu uzturu domājošo cilvēku kopu.

Kā izpaudīsies mūsu sadarbība? Tai būs vairāki līmeņi. Pirmais: Figūras Draugu mājas lapā ir mūsu kā sadarbības partneru logo, uz kura klikšķinot var nonākt Vesels un aktīvs emuārā. Tā ikviens var uzzināt vairāk par mūsu piedāvājumiem un darbību.

Otrais: Figūras Draugu mājas lapas sadaļā Sadarbības partneri tiks izvietota arī mūsu - Kalves līnijas konsultantu - sagatavota informācija par NONI sulu.

Trešais: Figūras Draugu mājas lapā būs arī speciālais "NONI mēnesis" (sekojiet informācijai), kurā vairāk informēsim par NONI sulu un būs arī dažādi pārsteigumi.

Ceturtais un vispamatīgākais: ar katru no Figūras Draugu grupām tiksimies 2 reizes gada laikā un stāstīsim par kompānijas TNI NONI sulu - produktu par kuru mēs zinām praktiski visu, arī to, kā tā var palīdzēt svara regulēšanā un citu problēmu risināšanā. Konkrēta informācija par mūsu "vizītēm" saņemama pie grupu vadītājiem un būs pieejama arī Figūras Draugu mājas lapā.
Pirmās divas tikšanās jau notikušas un dalībnieku interese bija neviltota. Jau sākām arī pavisam konkrētu sadarbību ar vienu no grupu vadītājām - Indru. Tie, kuri pazīst Indru - nu droši varat par NONI sulu jautāt arī viņai! Bet būs arī citi partneri.

... un kas to zina, ko vēl izdomāsim kopā ar tik atsaucīgiem sadarbības partneriem kādi nu mums ir Figūras Draugos. Bet viens ir skaidrs: garlaicīgi nebūs nevienam! Tā ka - ievietojiet arī Figūras Draugus sava datora grāmatzīmēs, ja tas vēl nav izdarīts.

Nav komentāru: