trešdiena, 2008. gada 8. oktobris

Sākas ATLAIDES Magnētā startējošajiem NONI sulas lietotājiem


Orientieristi jau zina, ka 11.oktobrī sākas sacensību Magnēts ziemas sezona, kad mežā dosimies sestdienās un svētdienās.

Lai vēso un brīžam arī slapjo ziemas sezonu darītu tīkamāku tiem Tahitian Noni sulas lietotājiem, kuri reģistrējušies Kalves līnijā, darām zināmu, ka ikviens no jums saņems 50 santīmu atlaidi katrā kārtā, kurā piedalīsies!

Kā tas notiek? Ikviens Kalves līnijā reģistrētais (patlaban, kad šo rakstu, ir 3 TNI reģistrētie NONI sulas lietotāji-orientieristi: Uldis, Ojārs un Daina), saņems kartiņu, kuru uzrādot, dalības maksa būs par 50 santīmiem mazāka. Sacensību organizatori izdarīs arī attiecīgu atzīmi reģistrācijas lapā.

Atlaides NEVAR "summēt" (...šodien man lūdzu divas, jo pagājušajā kārtā nestartēju...) vai saņemt par kārtām, kurās nav startēts. Tātad - tikai vienam cilvēkam un tikai par to kārtu, kurā esat ieradies mežā. Kontrolnosacījums - jābūt pasūtītai vidēji 1 kastei sulas katru mēnesi (tātad - ja pasūtītas, piemēram, 4 kastes, tad nosacījums izpildīts 4 mēnešiem un tā arī saņemsiet atlaides).

Zinām, ka jau šobrīd starp Magnētā startējošajiem Tahitian noni sulas lietotāju ir vairāk. Un ikvienam no jums nu ir izvēles iespēja. Protams, varat turpināt sulu "vienkārši pirkt", bet varat arī reģistrēties un tad gan katra sulas pudele jums maksās mazāk, gan "meža atlaides" saņemsiet.

Un otrādi arī - ja kāds no
Tahitian noni sulas lietotājiem vēlas "sākt jaunu skaistu un aktīvu dzīvi", Magnēts un orientēšanās var būt lieliska iespēja. Mazlietiņ drosmes vai info pietrūkst? Jautājiet un mēs palīdzēsim. Mežā vēl neviens nav palicis!

Būsim veseli un sportiski kopā!

Atgādinājums: atlaides saņemšanai jums vajadzīga atlaižu kartiņa! Tā saņemama sazinoties ar mums.

Jā, pagaidām atlaides ir "tikai" Magnētā, taču plānojam pa ziemu pastrādāt un arī citiem sportiskajiem aktīvajiem atlaides piedāvāt. Var arī otrādi: ja jums ir idejas par līdzīga veida sadarbību - dodiet mums ziņu, padomāsim.


Ja nepieciešama papildu info - jautājiet droši vai nu mežā mūs satiekot, vai zvaniet: Andris - 26410105, Ieva - 29462627. Varat arī rakstīt uz e-pastu: ieva@tahitiannoni.com.

Nav komentāru: