otrdiena, 2008. gada 21. oktobris

Divi jauki videogabaliņi


Patlaban ārā notiek gadalaiku pāreja - no skaistā zeltaini rudenīgo uz slapji tumšo... - cerībā uz sniega baltumu kaut kad vēlāk. Sirdi priecējošs moments gan ir svētdien gaidāmā (šis stāstiņš tiek rakstīts 22.oktobrī) pāreja uz ziemas laiku, kad visi varēsim stundu ilgāk pavaļoties.

Jā, ir dažas lietas, par kurām parūpējas valdība (ziemas laiks) un dažas - par kurām daba (rudens), bet šo to varam un vajag darīt pašiem. Pie tam - saistībā ar dabu.



Kā jau rāda virsraksts, šeit ievietotas saites uz diviem internetā pieejamiem video angļu valodā.
Pirmais - ļoti krāšņs stāsts par TNI kompānijas visjaunāko produktu - NatureBorn pārtikas piedevu, kas satur visus dienai nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas 100% apjomā. Pie tam - tikai dabiskas izcelsmes un no organiski sertificētām saimniecībām.

Klikšķinot saiti atvērsies NatureBorn mājas lapa un tās kreisajā apakšējā pusē jāklikšķina NatureBorn Video. Ja radīsies doma, ka tas varētu būt jums nepieciešams vai gribat vairāk info, droši jautājiet Ievai (ieva@tahitiannoni.com vai 29462627). Vienīgais kam šoreiz neticiet ir - piesaistētajā lapā ievietotajai ikonai, kas piedāvā produktu nopirkt. Tas tā pa tiešo patlaban iespējams vien ASV iedzīvotājiem. Tātad - jautājiet Ievai, jo - neatrisināmu problēmu nav, ja vien ko tā pa īstam gribam.


Otrs ir YouTube video, kurā amerikāņu ārsts stāsta un rāda, kā viņa paša asinsaina ir mainījusies pēc tam, kad izdzertas 3 pudeles ar Tahitian Noni sulu. Iesaku noskatīties, jo parasti jau mēs savu pašsajūtu vērtējam pēc "gala sajūtām" - kad kaut kas sāp vai nesāp, bet reizēm der arī tādas bildītes redzēt. Klikšķiniet te.

Beigu piebilde atkal tā pati - ja vēl neesat Tahitian noni sulas lietotājs, bet ir radusies interese par to, tad skatieties saites tepat šajā emuārā vai meklējiet rokā Ievu vai Andri vai vēl kādu no mūsējiem (piemēram, cilvēku, kurš jums šīs lapas saiti nosūtīja). Pastāstīsim ar prieku. Izvēle būs jūsu.

Nav komentāru: