sestdiena, 2008. gada 5. jūlijs

Sveicināti!

Nav nemaz tik viegli baltā lapā pirmo ierakstu veikt, kaut prāts visādu domu un ideju pilns - tas pilnībā attiecas uz mūsu patreizējo stāvokli. Raksta Ieva, bet mēģināšu īsi pateikt mūsu abu kopējo domu: mēs paši esam un vēl ilgi gribam būt gan veseli, gan aktīvi, tālab daudz esam gan lasījuši, gan meklējuši, gan domājuši un rīkojušies. Nu esam gatavi dalīties savā pieredzē, cerot, ka tā var būt noderīga arī citiem.

Gadiem ilgi gan par sevi rūpējāmies, gan ar sevi cīnījāmies klusiņām, kā jau tas īsteniem latviešiem pienākas. Bet sirdī mēs tomēr esam ideālisti un, kad aizvien biežāk redzam arī citus cīnoties ar tām pašām problēmām un atklājot tās pašas Amerikas, ko mēs jau sūri esam izdarījuši iepriekš, GRIBAS palīdzēt ar savu pieredzi un padomu.

Un arī otrādi - esam atvērti sadarbībai un dialogam, jo arī daudziem no jums - patlaban "tikai" lasītājiem arī ir ko teikt! Piepulcējieties mums. Vispirms tepat: pie veselajiem un aktīvajiem, vēlāk, kas zina (ja būs interese) - arī Kalves līnijas komandai (var ieskatīties saišu sarakstā tepat emuāra kreisajā pusē).

Sākt gribam no abiem galiem - gan savējiem - Kalves līnijas kolēģiem un klientiem piepalīdzot aktivizēties un veselību saglabāt/uzlabot, gan arī otrādi - aktīvajiem par lielisko dabisko superaktivizētāju TAHITIAN NONI stāstot. Par šīm lietām tad nu pamazām arī taps ieraksti šajā emuārā.

Nododam jūsu vērtējumam arī savu Vesels un aktīvs logo ideju un visai drīz jums būs iespēja to arī materializētā formā aplūkot - gaidiet informāciju.

Tepat zem šī stāsta ir Video josla. Noklikšķinot uz pirmās bildītes atvērsies jauka multenīte angļu valodā par TAHITIAN NONI galveno sastāvdaļu - noni auglī esošo prokseronīnu un tā lomu cilvēka veselības un aktivitātes nodrošināšanā. Vairāk dažādas informācijas par TAHITIAN NONI - emuāra kreisajā malā esošajās saitēs.

Patlaban pēdējā no saitēm emuāra kreisajā pusē ir uz nelielu fotogaleriju, kas tapusi Ventspils pusē - orientēšanās sacensību Kāpa 2008 brīvajos brīžos bildētais.

Nav komentāru: