svētdiena, 2008. gada 6. jūlijs

Kāpēc aktīvajiem un sportiskajiem vajag TAHITIAN NONI sulu?


Mēs esam veseli un stipri!
- vai ne? Vai vismaz tādi gribētu būt... - laikam gan šis apgalvojums ir taisnība mazliet lielākā mērā par iepriekšējo.

Iemesli, kāpēc izvēlamies aktīvu dzīvesveidu ir dažādi, tāpat kā vecumi, svara kategorijas un trenētības pakāpe. Daudziem no mums uzvara nav galvenais, laba pašsajūta gan. Bet kad viņa ir īsti laba? Tad, kad finišā patiesi jūti, ka esi atdevis visus spēkus, jo "mirsti nost"? (protams, protams, netiešā nozīmē!).

Vai tad, kad jūties noguris, taču LABI, PATĪKAMI noguris: elpu atgūsti jau pēc pāris minūtēm, jūties labi pastrādājis, taču ne pārmocījies un esi gatavs arī tālākām aktivitātēm. Protams, vērtīgāks ir otrais variants.

Gan mūsu, gan citu TAHITIAN NONI® sulas lietotāju pieredze rāda, ka tās lietošana pat tikai pa 30 ml dienā būtiski uzlabo izturību, dod možumu un spēku. Ja gaidāma liela slodze, ieteicams lietot arī vairāk sulas.

Vai tas nav dopings? Noteikti nav! TAHITIAN NONI sula ir 100% dabisks produkts un faktu, ka to droši un neierobežoti var lietot arī sportisti, pierāda laboratoriskie testi, kas veikti antidopinga laboratorijās. Ir atzīts, ka tā nesatur nekādss aizliegās sastāvdaļas. Ja ir interese, var papētīt kompānijas TNI lapas patentu un sertifikātu sadaļu - tā ir iespaidīga: reģistrācija ES, sertifikāti un citas interesantas lietas.

Kas tad tajā TAHITIAN NONI sulā tāds ir, ka viņa tik izcila? Izvēloties šī emuāra kreisajā pusē izvietotajā saišu sarakstā Ievas wiki lapu, varat lasīt un rakāties informācijā ilgi un pamatīgi, bet īsumā tas ir vienkārši. Visvērtīgākais tajā ir prokseronīns, kuru noni augļi satur ļoti lielā koncentrācijā. Prokseronīns veicina organisma atjaunošanos šūnu līmenī - tieši to, kas ir vajadzīgs gan pie lielām vai regulārām slodzēm, gan lai piebremzētu novecošanās procesus (kad šūnu atjaunošanās palēninās). Veiktie pētījumi liecina, ka TAHITIAN NONI sula var labvēlīgi ietekmēt tās lietotaju imūnsistēmu. Sula satur spēcīgus antioksidantus, kas palīdz pasargāt organismu pret brīvo radikāļu iedarbību. 30 ml sniedz dabiskas enerģijas lādiņu visai dienai.

Par to, kā reāli izpaužas regulāra mazo devu TAHITIAN NONI sulas lietošana es (Ieva raksta) varu spriest pēc savas pieredzes un tie, kuri arī piedalījās Kāpā, var salīdzināt ar savējo. Tātad: trīs dienu sacensības. Vai jūsu pirmsstarta, distances un pēcfiniša pašsajūta bija vienāda visās dienās? Manējā noteikti. Es esmu šī sporta veida "mīlētāja", ne čempione, bet no iepriekšējo gadu pieredzes labi pazīstu pēcfiniša bezspēku, reizēm pat līdz nelabumam... Šogad, kad nu jau gadu esmu lietojusi TAHITIAN NONI sulu, jutos PAVISAM CITĀDI. Spēka distancē vienkārši pietika visām dienām un - pie nosacīti vienāda kļūdu daudzuma :), mans rezultāts ar katru dienu kāpa uz augšu, trešajā pat kārtīgi "palecoties". Kāpēc? Tāpēc, ka daudziem citiem nogurums jau darīja savu un vilka rezultātu uz leju, pat tad, ja īpašu kļūdu nebija - vienkārši pietrūka spēka, izturības.

Bet nu labi, var jau ļaut arī čempioniem un superslavenajiem izteikties! Noklikšķinot šo saiti, atvērsiet pasaulslaveno sportistu - TAHITIAN NONI sulas lietotāju uzskaitījumu un viņu viedokli/stāstījumu par to, kāpēc viņi lieto.

Lūk, Vācijas slēpotājas Evi Sahenbaheres stāstiņš: es dzeru TAHITIAN NONI sulu kopš 2005.gada un rezultāti mani ļoti iepriecina. Papildus fiziskajai slodzei, manas dzīves būtiskas sastāvdaļas ir arī ceļošana un stress, taču TAHITIAN NONI sula lieliski palīdz tikt ar to visu galā. Sezonas garumā piedaloties neskaitāmās sacensībās es jūtos mierīga, pārliecināta par sevi, spēka un enerģijas pilna. Tālab arī varu lieliski startēt. TAHITIAN NONI sula ir neatņemama un svarīga katras manas dienas sastāvdaļa.

Un kā Latvijā? Līdz šim sportisko un aktīvo vidū (bet vispār - arī kopumā Latvijā) šis produkts līdz šim nav bijis īpaši pazīstams (nu jā, to jau sāka ražot tikai 1996.g. un arī Eiropā tas nav ilgi), tāpēc patlaban vien svarcēlāja Viktora Ščerbatiha kā TAHITIAN NONI sulas lietotāja vārdu varam nosaukt. Bet domājam, ka šo sarakstu drīz noteikti papildinās arī jūsu vārdi!

Padomājiet, varat papildu info pameklēt arī internetā, bet vislabāk jau - droši jautājiet mums! Vai pienākot klāt Magnētā vai citā vietā, vai e-pastā: ieva@tahitiannoni.com, andris@tahitiannoni.com.

Nav komentāru: