pirmdiena, 2011. gada 4. jūlijs

Veseli, skaisti un slaveni - ar NONI!

Par to, ka virkne slavenu sportistu lieto NONI produktus, jau esam rakstījuši emuārā "NONI sports", taču, ne jau sportistiem vien tas ir noderīgs. Arī virkne ekrāna un skatuves zvaigžņu atzīst NONI vērtību un lieto ikdienā. Lūk, viens piemērs - zvaigžņu pāris supermodele Miranda Kerra un aktieris Orlando Blūms (droši vien viņu atceramies no "Gredzenu pavēlnieka" vai "Karību jūras pirātu" filmām.

Viss esot sācies ar Mirandas vecmāmiņu - tā sākusi lietot noni produktus un pozitīvās izmaiņas viņas veselībā un enerģijas daudzumā neesot bijis iespējams nepamanīt.
Tad nu pārējie ģimenes locekļi arī pamazām pamēģinājuši un nu jau arī Miranda un Orlando ik rītu sāk ar glāzīti (60 ml) NONI sulas - spēka pietiekot visam un par veselību nav jāraizējas. Miranda ar prieku un aktīvi stāsta par NONI arī citiem, tāpat kā arī mēs un tūkstošiem citu cilvēku visā pasaulē. Lietot vai nelietot, to izvēlas katrs pats, bet labākais ko mēs varam darīt - ieteikt un dalīties pieredzē.

Lai nebūtu tikai statiskas bildes vien, te ir saite, kuru klikšķinot var noskatīties 7 minūšu videogabaliņu angliski, kas filmēts 2011.gada 11.maijā. Tajā Miranda izskatās lieliski, bet - tikai četrus mēnešus pirms šī raidījuma ir piedzimis viņu ar Orlando dēliņš! Arī raidījuma autors gluži vai netic, ka sieviete jau tik drīz pēc dzemdībām var tā izskatīties, un Miranda atbild: veselīgs uzturs, joga un NONI KATRU RĪTU - tā ir viņas skaistuma un labsajūtas recepte.

Nav komentāru: