piektdiena, 2010. gada 5. marts

Ko darīt, ja pavasaris nāk pārāk lēni?

Pavasaris šogad nāk ļoti lēni un daudzi jūtas noguruši - mūsu klimatā tas ir tipiski. Kā palīdzēt sev un savējiem? Iespējas ir dažādas, bet zinām, ka visvairāk aktīvo un vērtīgo vielu parasti ir augļos. Taču - kādā stāvoklī tie ir patlaban - ziemas beigās? Latvijā un kaut cik dabiskos apstākļos audzētie un glabātie gan vizuāli, gan arī sastāva ziņā patlaban ir visai bēdīgā skatā. Skaistie importētie un parasti ar mežonīgu ķīmiju skaisti uzturētie? Iespējams, ka tie ir labāki kā nekas.

Sulas? Vispār jau saka, ka - ja jums kaut viens zobs ir mutē, tad jāgrauž dārzeņi vai jāēd augļi. Svaigi spiesta sula būtu vēl kaut cik akceptējama, bet ar "paku sulām" gan īpaši aizrauties nevajadzētu. Iemesls - praktiski visi augļi un dārzeņi apstrādājot un glabājot zaudē lielu vai lielāko daļu savas vērtības - flavonīdu un karotenoīdu. Un tātad - pakās parasti ir krāsots cukurūdens, dažreiz mākslīgi tiek pievienoti kādi vitamīni vai minerālvielas... Diemžēl šie skarbie vārdi attiecas arī uz visai dārgiem "dzērieniem" - mangostānu (Xango) un akai (MonaVie) saturošajiem arī. Kurš to teica? Zinātnieki pārbaudījuši.

Jā, skan skarbi, bet ir vērts zināt. Ko tad lietot? Kaut ko stabili vērtīgu. Un tāda noteikti ir Tahitian NONI sula. Kāpēc šī ir vērtīga, ja tepat iepriekš rakstīts, ka citas nav? Tālab, ka NONI ir "medicīniskais auglis" - auglis ar pavisam citādu sastāvu un tā būtiskākā organismu atjaunojošā sastāvdaļa IRIDOĪDI (kuras citos augļos praktiski nav) ir termo un laika stabila - nezūd apstrādājot. To pierāda gan 14 klīnisko pētījumu rezultāti (mediķi sapratīs), gan miljoniem cilvēku pasaulē un vairāki simti lietotāju Latvijā arī.

Burtiski nupat mēs esam saņēmuši jaunāko pētījumu rezultātus un drīz aktīvi stāstīsim par tiem arī latviešu valodā, bet jau tūdaļ varat noskatīties 10 minūšu video angliski - par to kāpēc TNI NONI sula ir tik efektīva. Nebrīnieties par jauno iepakojumu - jūnijā tas būs arī pie mums.

Ja rodas jautājumi, vajag vairāk informācijas vai vēlaties iegādāties sulu - zvaniet vai rakstiet mums - kontakti ir tepat šīs lapas kreisajā pusē!

1 komentārs:

Gaisma teica...

Hmm.. Interesanti