ceturtdiena, 2009. gada 14. maijs

Tahitian NONI produkti tagad arī internetveikalā!


Ar prieku ziņojam, ka tagad ikvienam interesentam ir iespēja ērti un ātri iegādāties divus kompānijas Tahitian Noni International produktu veidus - NONI augļa sulu un funkcionālos dzērienus HIRO internetveikalā.

Viss, kas jums jāizdara - jāatver www.tehniskaisveikals.lv un jāizvēlas nepieciešamās preces. Tiesa gan - jūsu izdevumi būs par piegādes maksas tiesu lielāki (to noskaidrosiet jautājot veikala darbiniekiem elektroniski, telefoniski vai skaipā - kontakti ir doti tehniskā veikala mājas lapas augšējā labajā pusē). Papētiet cenas - tās mainās atkarībā no apjoma!

Piegādes izdevumi proporcionāli vismazākie būs, ja vēl ko tajā labajā veikalā iegādāsities - papētiet piedāvājumu, iespējams vēl ko noderīgu atradīsiet. :)

Protams, veikals ir veikals - domāts preču ātrai nopirkšanai. Ja ir kādi papildu jautājumi vai vairāk info vajadzīgs - droši jautājiet mums, paskaidrosim.

Internetveikals ir lieliska iespēja ikvienam patstāvīgi iegādāties šīs preces pamēģināšanai. Ja izlemsiet, ka vēlaties tās iegādāties un lietot regulāri - sazinieties ar mums, pastāstīsim, kā varat tikt pie "draudzīgākām" cenām.

Nav komentāru: